„Člověk musí vždycky snít výš, než na co má.“


HEREC HYNEK ČERMÁK V PŘIBYSLAVI VYSTAVUJE FOTOGRAFIE AKTŮ

12.09.2020 14:54

Černobílé akty žen tam vystavil populární herec Hynek Čermák, který do Přibyslavi přijel i s manželkou, rovněž herečkou, půvabnou Veronikou Čermákovou.

Protože se všichni návštěvníci vernisáže do výstavní síně nevešli, slavnostní zahájení se muselo odehrát na chodníku a v průjezdu Janáčkovy manufaktury malířských pláten.

Expozici připravili přibyslavští členové kapely Jelen soustředění v kulturním spolku Živá Přibyslav. Martin Kasal a Ondřej Málek uvedli, že Hynka Čermáka poznali prostřednictvím Míši Tučné, s níž vloni absolvovali úspěšné turné. Čermák to potvrdil sdělením, že po boku dcery legendárního zpěváka country jako malý kluk vyrůstal.

Filmový představitel v Jihoafrické republice žalářovaného Radovana Krejčíře a herec z televizního seriálu Rapl oznámil, že vystavené fotografie vidělo též americké Chicago a že veškerý výtěžek z prodeje svých děl věnuje na onkologickou léčbu rakoviny prsu. Několik adjustovaných originálu z přibyslavské výstavy, nazvané U přerodu, bylo ihned prodáno.

 
Ivo Havlík, Přibyslav.cz, 12. 9. 2020

—————

Zpět